Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56a17n 78Š30i96m80á95k

4. 7. 2017 10:12

Je to zvlastni, my jim tam vyvezeme demokracii, svrhneme tyrana a jim se tam nelíbí...

0 0
možnosti

Děkujeme za pravidelné zprávy z děsivé země.

3 0
možnosti

zdravím, děkuji za report, jsem ve švedsku a včera večer jsem potkal pět černochů jak si vedou takovou menší peknou blondýnku a jen se smáli, oni nám to porodnost zachrání. je to to opravdu zajímavé, jsem rád , že se mohu vracet ještě domů kde toto ještě nenastalo, zatím.

4 0
možnosti

J63a69n 95R33á54ž

1. 7. 2017 16:44

Italové se zřejmě rozhodli řešit sníženou porodnost migranty. Jinak si totiž nelze vysvětli, že nejdou do ulic a socialistům s lidskoprávními bloudy importujícími migranty do Itálie nevypráší kožichy.

Vítám Vaše články, neb ukazují jako to dopadne, když blud o nutnosti pomáhat migrantům někdo uvede do praxe.

4 0
možnosti

V totalitach, ktera dnes mava se Zapadnimi staty Evropy jako se spinavou hadrou na kosteti, se do ulice protestovat nejde. Dopadlo by to stejne, jako bychom za socializmu vysli do ulic proti jakemukoliv vladnimu rozhodnuti...

2 0
možnosti

Příliv muslimů do Evropy naplňuje znaky kolonizace. Vidíme-li realitu, je zřejmé, že v případě migračních kvót nejde o solidaritu, neboť solidaritu s touto neschopností, nezodpovědností a zpozdilostí má potřebu projevit jen nezodpovědný a hloupý člověk. Kdo v takovém případě solidaritu ve smyslu kvót vyžaduje, tomu je lhostejné, že imigranti přinesou do hostitelské země stejné problémy, jaké přinesli do zemí, kde se již v hojném počtu nacházejí - tedy násilná paradigmata islámu, chaos, zvýšení kriminality, reálné zhoršení bezpečnosti a ekonomické ztráty. Dlouhodobě pak znamená příchod muslimských migrantů zvyšování četnosti muslimské komunity s následky, které vidíme na Západě : vzestup negativního vlivu islámu na život občanů, trend omezování práv občanů (snahy o odzbrojení, dlouhodobý výjimečný stav, dramatické zvýšení počtu policistů v ulicích, stále důslednější kontroly občanů ve veřejném prostoru atd.), spontánní vznik čistě muslimských lokalit, které jsou bez výjimky no-go zónami, rostoucí tlak na implementaci prvků práva šaría do našich zákonů, (řada zemí tak bez vědomí občanů a bez zájmu médií již činí dnes!) či tlak muslimů na podílení se na politické moci. Imigrace muslimů je v neposlední řadě zcela nepřijatelná proto, že tato komunita stále častěji fakticky generuje jedince, páchající islámistický terorismus. Přečteme-li si svaté islámské texty, zjistíme, že islamimus není nic jiného než faktické uvedení islámkých paradigmat do praxe tak, jak je věcně koncipuje v Koránu Mohamed a jak je i on sám ve svém životě naplnil. Židé mu poskytli ochranu a on se jim později odvděčil; r. 627 dva jejich kmeny vyhnal do pouště, kde většina pomřela. Třetí kmen (Kurajdha) bránil svou zem i víru. Mohamed dal všechny muže i chlapce povraždit a zbytek prodal do otroctví. To je představa islámu o vděčnosti k nemuslimům, legitimizovaná samým prorokem. To čeká ty, kdo islám do své země přijmou, neboť Mohamed je nezpochybnitelný vzor. Ale Macron jej má za fajn chapa.

6 0
možnosti

A22d51a80m 60B70í87l10e57k

30. 6. 2017 19:22

Snad jsem letos nebyl lyžovat v Itálii naposled... pamatuju před cca deseti lety ještě relativně rozumné množství Afričanů v Miláně, ale i tak mi nebylo příjemné se s nimi potkávat. Dnes je to šílené. Škoda, Itálii miluju... Ale na druhou stranu, každý má, co si zaslouží a pokud to lidé trpí a neprotestují, případně neberou spravedlnost do svých rukou v případě, že jimi placení politici nekonají, tak nemá tento národ šanci přežít.

10 0
možnosti

J77a19n 65R43á19ž

1. 7. 2017 16:49

I v muslimských emirátech si můžete bez problémů zalyžovat. Postavili tam halu, kde se celoročně lyžuje. Jestli v Itálii bude platit Islámské právo a místo kostelů budou mešity, na možnost zalyžovat si v Alpách to nebude mít vliv. Jen se obávám, že s pěstováním Italského červeného "Primitivo di Manduria" , které jsem si oblíbil, budou problémy.

1 1
možnosti

Doživotná dovolenka grátis vrátane kúpania, all-inclusive a kráľovského vreckového (na pomery imigrantov). Kto si to môže dovoliť? Ešte aj dopravu im zabezpečí samotná turistická destinácia - v tomto prípade Taliansko.

Nechápem len jedno: prečo je záujemcov o túto - v dejinách jedinečnú - rekreáciu tak málo? :-)

6 0
možnosti
Foto

nikdy bych si nepomyslel, že až zestárnu, budu za to rád. To, co čeká Evropu, je hrůza. Lidé budou dřepět doma a bát se budou i vyjít pěšky na ulici. Do zaměstnání autem a nákupy dovážkou až do bytu. Žádná turistika, protože cestování bude bojem o život.

8 0
možnosti

J37a54n 65R76á37ž

1. 7. 2017 17:09

Bude to trvat jen relativně krátkou dobu. I muslimským patricijům, kteří budou postupně přebírat moc, by vadil chaos a bezvládí a tak uvolní ruce represivním silám. Jak je vidět v Emirátech a jinde v muslimských zemích, mají na zabezpečení pořádku a bezpečnosti velmi účinné metody.

Osobně jsem se cítil v arabských zemích, které nezasáhl zhoubný mor demokracie, relativně bezpečně.

1 1
možnosti

Evropa jakou jsme ji doposud znali, končí. Jsem rád, že jsem Itálii projel skrz naskrz, dnes bych ji už vidět nechtěl.

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik