Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Opět děkuji za všechno, včetně odkazů na články v italském tisku.

Nejvíce mě potěšila diskuse pod článkem v Il Giornale.

Je vidět, že ne všichni Italové smýšlejí jako jejich vláda.

32 0
možnosti
PB

...... tak sami imigranti organizují protest proti přijímání dalším imigrantů;-D,- to už není ani fraška !,- to je totální selhání státu a státní moci obecně !,- tak až sem to dotáhla bezmezná servilita, poklonkování a přitakávání Bruselu !

26 0
možnosti
Foto

No v tom Cona jich je několik stovek a tak když jim tam přivezou další tak bude méně pohodlno ... oni to myslejí tak aby je nevozili k nim, ale at ́si je ubytují jinde !

13 0
možnosti
JR

J47a67n 82R57á24ž

3. 7. 2017 14:02

Při čtení mne napadla toto: Oznámit v záchytných střediscích, že u Libyjských břehů je nachystáno hodně čekatelů na ubytování a pohoštění v Itálii a že se tedy budou muset v budoucnu uskrovnit a počítat také s tím, že dostanou méně peněz. A pak jich pár desítek naložit na lodě a vypravit je , aby zachraňovali z moře své migrující soukmenovce. Mohli by tak efektivně projevit své humanitární cítění a vydělat si trochu peněz, není-liž pravda?

15 0
možnosti
Foto

:-) italové nedávno vyškolili 90 libyjských pobřežních hládek a dostali i prostředky na to aby každý vyškolený utvořil záchrannou skupinu ... no párkrát už neziskovkám udělali čáru přes rozpočet a ukradli jim zpátky migranty, které se chystali NNO naložit .... Bez nulové tolerance a bezkompromisní lodní blokády to není zas tolik efektivní ... no ale tu EU nepovolila.

13 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik