Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Silena asylova politika. Pred mnoha lety, kdy Rakousko prijimalo uprchliky ze zemi socializmu (i odjinud) bylo zcela normalni, ze po podani zadosti o asyl byli zadatele okamzite registrovani a UZAVRENI (i po dobu nekolika mesicu) v Treiskirchenu. Teprve pote jim bylo vystaveno DOCASNE povoleni k pobytu a mohli se volne pohybovat po Rakousku, nebo cekat na prijeti do dalsi, vetsinou zamorske zeme. To ovsem bylo v dobe, kdy platil zakon a zdravy rozum.

24 0
možnosti
Foto

Tady maji volný pohyb od prvního dne ... ani žádnou karanténu nemají ... kdo při výstupu z lodě nevykazuje zjevné známky nemoci ten je poslán do jakéhokoliv střediska kdekoliv na území Itálie ...

14 0
možnosti

mě by jenom zajímalo, kam si myslí evropští politici, že se odstěhují, až padne kosa na kámen? nás tu pochopitelně bez výčitek nechají, ať si tu válku vyhrajeme, nebo ať to dopadne, jak chce... že by jim slíbily azyl USA? do Číny, ani do Ruska by se jim asi nechtělo. což by odpovědělo na mou stálou otázku: kdo to platí, protože se mu to vyplatí? a vzhledem k tomu, že ve státech je italská komunita vlivná, nedivila bych se, kdyby v tom měla prsty. tedy nejen ona. už dvakrát dřív, když byly USA v krizi, byla válka. dnes je to risk. ale konvenční zbraně je potřeba vyrobit a vystřílet, aby se ekonomika zvedla. tak že by toto?

0 0
možnosti

Do Číny, tu milují.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS