Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslel, že Italové jsou inteligentní národ. Asi jsem se spletl.

1 0
možnosti

A co teprve Němci ! zaujal mě tento článek v souvislosti s mladistvými migranty, princip je stejný : Na pěstounech stát neškudlí

Náhradní rodina na něj tak pobírala měsíčně 2800 eur (71 570 korun). Majetní pěstouni s afghánskými kořeny – on lékař, ona psycholožka – žijí v luxusní vile. Husajn dostával kapesné 400 eur měsíčně (10 224 korun) a tu a tam za práci na zahradě dvacet eur (511 korun). Protože kromě Husajna převzali do péče ještě jednoho neplnoletého uprchlíka, štědrý stát jim každý měsíc posílal celkem 5600 eur (143 140 korun).

Husajnův adoptivní otec před soudem vypověděl, že o tom, že jeho syn propadl drogám, že se opíjí a obtěžuje ženy, neměl prý ani ponětí. Připustil, že městský úřad pro mladistvé ani jeho nadřízení neprojevili ani minimální zájem o informace, jak vlastně Husajn žije. Úředníci se hájí přetížením a nedostatkem zaměstnanců.

Týdeník Der Stern v této souvislosti upozornil na varovné srovnání: na domácnost, která pobírá nejnižší sociální dávky pro dlouhodobě nezaměstnané (je známé pod označením Hartz IV), erár pamatuje 937 eury (23 950 korun) eur plus 311 eur (7950 korun) na každého nezaopatřeného potomka ve věku 14 až 18 let. To znamená ani ne polovinou z oněch velkorysých 2800 pro „nezletilé migranty“.

Der Stern tak pochopitelně naznačuje, že pěstounství se stalo pro mnohé výhodným kšeftem při péči o migranty. To vedle dobře známého kvetoucího byznysu, který mají kolem migrantství bezpečnostní agentury a pronajímatelé ubytování. „Vnést do záležitosti pořádek by mohlo patřit mezi první úkoly nového, tolik chybějícího ministerstva pro integraci,“ shrnul časopis.

1 0
možnosti

No, pěkně se to tady v ČR množí, ti bojovníci za lidská práva. Přeju pevné nervy, Moniko, a doporučuju si vždy připomenout George Carlina: "Uvědomte si, jak blbý je průměrný člověk. A teď si to vemte, že půlka lidí je ještě blbější." ;-)R^

6 0
možnosti
Foto

a vy pane Tatíčku potříte mezi ty průměrné a nebo ty druhé?;-D

0 5
možnosti

Článek je bohužel až moc měkký. Situace je mnohem drsnější. Nejen na Itálii můžeme online sledovat naši "obohacenou" budoucnost. Gangy takzvaných "imigrantů" mají svá teritoriální území, kam se místní lidi neodvažují strachem ani pohlédnout, natož vstoupit, běžně se dýlujou drogy a samozřejmě nic se těm chudáčkům ubohým božátečkům nesmí za to stát + další a další "legrácky", které sebou tahle "obohacující" kultura přináší, včetně napadání hlavně žen, které už se bojí vycházet ven i za bílého dne. TO je západní Evropa 21 století!

19 1
možnosti

Ježíš, to je slátanina....

2 22
možnosti

Bohužel je to moc měkké. Jinak by to tady ani nepovolili zveřejnit.

10 0
možnosti

Slušná agitka. Ale chybí vím tam více vykřičníků, aby to dostalo ten správný důraz.

4 18
možnosti

Kdepak.. Taková je bohužel realita západní Evropy. Akorát je to popsáno příliš jemnocitně.

15 0
možnosti

Pohled na život v Itálii který by naše hoaxová televize ČT24 nikdy nevysílala ?

Monika Pilloni ;-)R^R^R^

26 0
možnosti
Foto

myslíte pane Sucharský že naše TV není objektivní? Právě dnes v hlavním zpravodajském bloku zveřejnili statistiku bavorské policie podle níž v krádežích v obchodech v pohraničních oblastech jsou Češi druzí hned za Rumuny a Turci jsou za námi na třetím místě-žeby naše média byla již v rukou islámských radikalistů?8-o

2 6
možnosti
Foto

2) Libuse Palkova: Dále naprosto nechápu omílání toho, že každý má jiné chutě ... držme se tématu ... každý člověk, který prchá z války a před hladomorem a bídou, vděčně přijme, i kdyby jen chléb a vodu. Bylo již dostatečně dokázáno, že tento exodus je organizován. Valí se na nás migranti s IQ mezi 60 - 70 (od 70 dolů je v evropě tato hodnota považována za lehkou mentální retardaci - čím nížší , tím závažnější) ... což je naprosto normální hodnota IQ v subsaharní Africe ... severní Afrika má IQ od 70 do 90 ... což je mírná až výrazná slaboduchost ... To je to naše kulturní obohacení? Je jasné, že takoví lidé se nechají obalamutit a jedou do ráje, kde jim bylo slíbeno kdesi cosi, ale v naší společnosti jsou naprosto neintegrovatelní. To, že se někdo snaží destabilizovat evropu je jasné a pointa celého článku je ta, že nekontrolovaná masivní imigrace nikomu neprospěje ... naopak ... peníze nejsou využity na služby občanům, ale na krmník migrantům, na bezplatnou přednostní péči migrantům atd... Vláda už neví, kde brát peníze ... Za vlády Renziho byl peněžní fond na deportace přelit na příjem ... Teď ministerstvo vnitra hodilo migranty na krk městským administracím v rámci projektu SPRAR (což je pořádná habaďura). Říkáte si asi, proč se Italové nevzepřou? Tak to je stejné jako jinde ... jak jsem viděla vaše narážky na Okamuru, tak jste také zřejmě nepřispěla hlasem na změnu ... a pak se člověk diví proč i v Německu zase vyhrála Merkel, když tam migranti denně přepadávají Němce. O Lega nord di Salvini (středopravice) nevíte vůbec nic. Nehledě na to, že Salvini hned na začátku svého předsednictví u Ligy zřídil složku Noi con Salvini, která má voliče po celé Itálii, včetně ostrovů... Novinka, která vám ušla je ta, že se půjde do voleb s novým názvem LEGA, které bude obsahovat i tu složku střední a jižní Itálie, která dnes funguje přidruženě pod názvem NcS. Liga má program na zlepšení podmínek občanů a na snížení daní tzv. Flat tax 15% ... Pište příště o tom, co znáte !!!

49 0
možnosti

J45a83n 41B71í45l97ý

30. 10. 2017 20:18

s paní pálkovou nemá smysl diskutovat, ona má velmi alternativní myšlení

10 0
možnosti
Foto

1) Libuse Palkova: to že sledujete italská média neznamená, že víte přesně jak se v Itálii žije a jak to tam funguje ... tak jako zde, média neukážou vždy jak se věci mají. To platí o to více, jestliže sledujete Rai ... to je něco jako naše Čt. To, že tak jako všude na světě, někteří občané pracují nebo zaměstnávají na černo a neplatí daně, neznamená, že zbytek země bude trpět prohnilou politikou nynější italské levicové proimigrantské vlády ... k tomuto trendu se přidává i proimigrantské Grillovo Hnutí 5 hvězd. Již několikrát jsem psala o organizovaném imigračním businessu v rukou mafie, kde jsou nelegální imigranti využíváni k prodeji drog, jako pasáci, otroctví na polích či jako vyzbrojená ochranka mafiánů. Využívání organizované masivní migrace je také doménou rudých cooperativ alias (ne)ziskovek napojených na levicovou politiku a dalších složek. Píšu tyto články proto, abych varovala o tom co se děje jinde a jestli to občané dovolí tak se to bude dít i zde ... a ono se to pomalu naplňuje ... Kde vám v médiích ukážou na příklad oblast u metra Opatov v Praze, kde sváží africké imigranty na noční práci do skladů? Jsou to celé skupiny. A to prý tady nikoho nemáme ! Muslimové, o kterých nechcete číst, že jsou nebezpečím pro naši civilizaci, ale vepřového se nehodláte vzdát ... co to má za smysl? Čím jich je více, tak tím více vystrkují růžky a požadují na nás ústupky a inclusi jejich ideologie ... protože islám není jenom náboženství, ale je to nebezpečná ideologie, styl, politika a narýsovaný život každého muslima, který slyší několikrát denně , že ten kdo není muslim je bezvěrec a musí být odstraněn ... je dokonce povoleno násilí ve jménu jejich boha. Což poslední dobou vidíme stále častěji na nevinných obětech (výhradně) muslimských teroristů. A to vepřové, kterého se nehodláte vzdát, postupně mizí z jídelen našich škol, jak v Itálii, tak i v Čechách, Moravě a Slezsku ...Takže to, že bych nepsala o využívání (mladých a bojeschopných) migrantů, není pravda !!!

37 0
možnosti
Foto

paní Pilloni v Itálii jsem pár let pobývala a stále tam často a pravidelně jezdím za svými známými takže mě opravdu nemusíte říkat jak se v Itálii žije-navíc jako průvodkyně mluvím denně s Italy z různých částí země-jak z Jihu tak ze Severu takže neznám obrázek jen z okruhu pár známých nebo jen jednoho kraje-lei magari conosce la situazione e la opinione di un cerchio di suoi amici o massimo di una regione e certamente sceglie solo le notizie che approvano la sua visione del mondo-dipende anche che giornali legge e che canali della TV guarda

2 0
možnosti

J30a80n 92R41á15ž

29. 10. 2017 16:03

Viníkem, že životní úroveň Italů bude klesat, nejsou migranti. Každý člověk na Zemi se snaží jít za lepším a když mu to umožní blbí Evropané aniž by se museli jakkoliv snažit zparchantí. To je logické.

Miliony migrantů udělali Ameriku tím, co je dnes. Ale důvodem bylo, že žadný z nich po příjezdu nedostával sociální dávky a musel postarat sám o sebe. Můj strýc aby neumřel hlady, opravoval po příjezdu do NY kolejnice metra za 6 USD/týdně a bydlel ve stáji s poštovními koňmi. Později se vydal ze lepším životem na západ a když umřel, zanechal synovi velkou papírnu v Montaně. Kdyby dostával dávky a o jeho blahobyt se staraly neziskovky, flákal by se po NY a žádnou papírnu by neměl.

Celé to migrační svinstvo, je plně v režii zdivočelých socialistů z řad politiků a rozmazlené mládeže. A když se Italové nevzbouří budou i ne-důchodci za čas vybírat popelnice.

74 0
možnosti

Bohužel to, co si hraje na imigranty, nikdy pracovat nebude a nechce. To s původním významem imigrace nemá nic společného. To je prachsprostý předvoj invaze za zničením evropské kultury.

3 0
možnosti

R^R^ Jediné řešení : poslat zpět za lepší stravou!

43 2
možnosti
Foto

Ja se moc omlouvam ale z mobilu jsem omylem klikla minus a melo byt velke plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik