Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejvyšší čas se semknout.!!

0 0
možnosti

P35a98v87e63l 17D62u40d31r

5. 1. 2018 8:54

Paní PIlloni, tady máte důkaz, že topení migrantů je úmyslné. Je tam foto člunu pro 50 lidí a lze jich napočítat 78. http://www.epshark.cz/clanek/315/umyslne-topeni-migrantu-ve-stredozemnim-mori

0 0
možnosti

..... nóóó,- a Evropská komise podala u Soudního dvora EU žalobu na Polsko, Maďarsko a Česko z důvodů odmítání (kvót) přerozdělení uprchlíků ze Sýrie a Afriky, kteří zaplavili Řecko a věřte-nevěřte I t á l i i !!!,- ...... tak konečně je nám snad jasný, jaký vobohacení nás v reálu čeká,- žejo VEU?!

3 0
možnosti

Jen se divim, proc porad do te Italie jezdi tolik Stredoevropanu, Severoevropanu ci Britu. Copak si neuvedomuji to nebezpeci ktere tam na ne ciha?

1 6
možnosti

Přesně tak - nemají ani páru, co je tam čeká. Jsou multikulturně a sluníčkově domestikovaní.

0 0
možnosti
Foto

Pro Radovana Pajonka: jak je vidět, tak jste vůbec nepochopil proč se tomuto tématu věnuji. Píšu to proto, že bych opravdu nechtěla, aby Čechy, Moravu a Slezsko z nevědomosti postihla stejná pohroma, jako Itálii, když už se toto téma vehementně cenzuruje ... ten imigrační business se totiž stále mnoha lidem hodí a to nejenom v Itálii ... nikdo kdo má drobek rozumu přece nechce, aby jeho dceru, ženu či matku ohmatávali žloutenkové, svrabovité pracky africkách bezdomovců a slaboduchých migrantů, kteří se dokonce ukájí před dětmi ... víme přece, že v jejich zemích původu je to běžné ... ale tady to nedovolíme !!!

15 1
možnosti

To není o nevědomosti lidí v ČR, potože většina dobře ví, co je to za sebranku. Ale je to bohužel o tom, jak dalece je plánována likvidace Evropy. Podle to se bude odvíjet, jestli státy východní Evropy budou zataženy do téhle šarády a nebo jen státy západní Evropy.

0 0
možnosti

Tak Italum to asi stále příliš nevadí, když stále volí ty lidi, kteří v tomto kurzu hodlají pokračovat..

2 0
možnosti

Je paradoxem, že Rusko, jako ještě donedávna vlajková loď marxizmu, tuto utopii opustilo a stoupá vzhůru, zatímco západní Evropa tento levicový neomarxistický blud přijala, topí se v chaosu, marnosti, strachu a rostoucích sociálních krizích. Neomarxizmus není nic jiného než úchylné levicové spiknutí a kdo při tomto třeštění zůstane, kope si vlastní hrob a otroctví po své děti.

18 0
možnosti

J79a38r14a 28R36a37n50k

4. 1. 2018 21:03

Omyl, pabe Krajino, pokud se podivate na BBC, do Ruska se vraci vsichni byvali ISIS, nejak Vam to uslo.....

1 10
možnosti

Tak díky za informace. My tady v Česku se občas dočteme, že migranti z Afriky , z Libye pořád jsou odváženi do Itálie - buď samotbnými Italy nebo záchranci z neziskovek. Jsou to desetitisíce lidí, vesměs mužů, a já si říkám: a co na to vláda, mají Italové nějakou vládu? Tyhle výkřiky z černé kroniky nic neřeší, řešit by situaci měli sami Italové, a od toho mají politiky nebo u vás je anarchie? Šéfuje to Merkelová?

9 0
možnosti

Zatrhnout neziskovkám činnost nebude tak jednoduché.

2 0
možnosti

Sluníčkáři nepochopí, to je ztráta času a energie,,,

5 0
možnosti

Proč by to měli chápat? Je to dobrý byznys.

1 0
možnosti
Foto

Paní vy jste si z toho udělala živnost. Kdesi jsem zaslechl, nějaký okamurovec to pronesl v televizi při debatě, že na idnes to popisuje novinářka z Itálie. Aha tak to jste vy.

Tím samozřejmě nechci vaši důležitou práci zlehčovat, ale to že někdo sáhl někde někomu na zadek, to se děje i u nás, ne? Rozhodně to nechci ospravedlňovat a je mi to proti mysli, ale nestačilo by to prezentovat na PL, které jsou tak nějak na ty drby zařízeny a vy jste tam beztak pečená vařená.

5 46
možnosti

Jestli zmíněné sviňárny srovnáváte se sáhnutím na zadek, tak byste se měl nad sebou zamyslet.

30 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik