Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Moc se mi líbí označení surové vrady za "hanebné gesto".

2 0
možnosti
JS

a že paní Pilloni nenapíše o reakci jejího nacistického soukmenovce?

2 9
možnosti
IK

A proč by tom psala? Na to je tu iDnes. iDnes se zase nebtěžovala zmínit, co tomu hanebnému rasistickému řádění předcházelo. Takže ve výsledku tu máme celkem vyvážené zpravodajství, ne?

14 0
možnosti
Foto

krutá smrt jak hozné- v kolika ta holčina začala fetovat když v osmnácti už je zralá na léčebnu ze které stejně utekla? Nedávno jsem tu psala o Češce která v Pákistánu čeká na soud za pašování drog-je třeba vyšší tresty už i za pašování a distribuci aby k podobným zbytečným tragédiím nedocházelo

1 3
možnosti
JB

Aha, takže zase jedno sdělení ve smyslu - vždyť si za to může sama. 8-o8-oRv

4 2
možnosti
DA

Kdy se lidé vzbouří a spravedlivě potrestají zločinné politiky, kteří vládnou ve většině států EU a zejména v bruselském hlavním stanu Žaláře Evropských Národů? To už se nebude zvonit klíči na náměstích, ani u defenestrace se to nezastaví. Oni už mají ti "naši politici" hodně sevřená pozadí a asi špatně spí. Mají proč.

7 0
možnosti
JP

J49a33n 46P24a97l38l41a93s

5. 2. 2018 21:16

Řekl bych, že politici jsou v klidu. Vždyť levice na Západě ještě pořád vyhrává volby.

0 0
možnosti
DA

Je to hrozné, když jen od vánoc jen v Německu zabili tito "uprchlíci" 3 mladé holky, s nimiž "chodili". A to jsou jen případy, které uniknou přes cenzuru do novin. V Itálii to asi bude obdobné.

Mafie asi tyto "uprchlíky" zatím využívá ke svým obchodům. Až to přestane být únosné, tak věřím, že si poradí sami, bez pomoci státních institucí, nebo i proti jejich vůli a vrátí Itálii do pořádku.

3 0
možnosti
MK

R^ Umí si ti, kdo dnes silou mocí drží dveře do Evropy otevřené představit, že po obratu - dojde.li k němu, budou těmi největšími vyvrhely národa?? Od pozůstalých po obětech se pak mohou dočkat různého stupně frustrace.

14 0
možnosti
PB

...... tak doufám že Boldrini a jí podobní hochštapleři zařvou při nastávajících volbách,- přeji pevnou ruku a šťastnou volbu !

14 0
možnosti
SM

Innocent - nevinný. Odvaha dať také meno.

6 0
možnosti
Foto

I52v85a71n 34M53a33r30e73k

2. 2. 2018 17:56

Karma p.Moniko . R^

14 1
možnosti
ML

Divné meno, Innocent.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik