Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Moniko, zasloužíš si dík a obdiv za shánění a mozaikovitě poskládané informace. Velmi smutné je to, že tato fakta se dozvídáme stranou všech korektních médií. Byť je to tak strašně kruté, měli by to lidé vědět - z pochopitelných důvodů, které nemusím snad ani jmenovat. R^

26 0
možnosti
DZ

Ani prodavači drog nejsou obratem deportováni...

11 0
možnosti
ZJ

Jste jedna z mála, která informuje fakty i když jsou hrozné.

Bohužel je zde mnoho hloupých lidí, kteří multi kulti neustále podporují a netuší, že mohou dopadnout stejně jako ta dívka!

Karma.

35 0
možnosti
JB

J26i31ř56í 98B13r42a17d13a

11. 2. 2018 16:34

Těch, kdo multi kulti podporují je málo, ale díky lidem jako jste vy, kteří mají potřebu o nich neustále psát, věnovat jim pozornost a vytahovat je při každé příležitosti, mají obrovský mediální prostor. Stejné je to s pražskou kavárnou a podobnými skupinami, prostě se na ně vykašlete, naprostá většina lidí multi kulti nepodporuje.

0 0
možnosti
VV

Pripada mi to,

ze chcete prekonat Alfreda Hitchcocka.

Co vas clanek, to horror.

4 17
možnosti
PM

Jenom popsaná realita.

4 0
možnosti
ZV

Toto sa číta ako najbrutálnejšie kriminálky... Hrôza...

Napriek tomu ďakujem za informácie.

14 0
možnosti
Foto

Je to hrůzný a neodpustitelný čin, kterého se dopustil migrant, ale podobných se dějí po světě stovky. I u nás takových vražd bylo dost, i u nás, a pachateli byli Češi, Vezměte si co napáchala mafie a další organizace v Itálii anebo v USA. A to i díky vydírání J.Edgara, kvůli jeho homoseualitě. Jak dlouho tvrdil, že žádná mafie neexistuje. Mně by spíše zajímaly otázky italského společenského života, jestli má Berlusconiho strana šanci vyhrát ve volbách, jaká je ekonomická situace, aby to nebylo tak monotónní. Třeba zprávy z operní scény. O té se u nás taky nepíše.

6 18
možnosti
JS

Naprosto s vámi souhlasím, také bych uvítal hlavně informace o italském fotbale, hlavně o čtvrté lize, dále o tom kolik na veřejnosti pobíhajících pejsků bylo umístěno do útulků, jak se připravuje volba miss Itálie, jaká je převažující barva vodních skútrů na Sicílii a jiné důležité informace o kterých se také málo píše. :-)

15 2
možnosti
MO

Je hrozné to číst,a je hrozně nezodpovědné,před tím zavírat oči.Karma Moniko,za to že supluješ naše media.Majda.

40 0
možnosti
MT

Jen me napada - proc nas nase media o techto hroznych vrazdach neinformuji ? Aha, neni to "politicky korektni" a nehodi se to do medialni vitacske propagandy.

32 0
možnosti
ND

Vypadá to, že vám dělá dobře se v tom rochnit, článek jsem nečetla... Stačil mi titulek...;-(

6 48
možnosti
Foto

Nedělá mi dobře nic z toho co se děje, ale lidé si musí uvědomit, co se děje za humny ... ta dívka byla něčí dcera, i když měla problémy, mohla se z nich dostat a mohla žít ... tentokrát to postihlo rodinu v Římě ... je čas si uvědomit, že všechny civilizace na tomto světě neprošli stejnou evolucí ...

44 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik