Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a49n 19V85e16r67n98e44r

11. 6. 2018 10:57

Moniko, díky za všechny informace. R^

0 0
možnosti

...... už je to tady, - ty pravé, demokratické evropské hodnoty v praxi !,- pohrůžky, vydírání, zákazy, příkazy, izolace, sankce, cenzura,- ....... tenhleten spolek euromaniaků budou jednou obyčejní lidi hnát bičem až na Papua Nová Guinea,- mezi lidožroutama sou neomarxistický experimenty móóóc voblíbený!!!

8 0
možnosti
Foto

Podle dalších informacích bude Itálie tlačit na přerozdělování imigrantů i do dalších evropských zemí. Snad by ta jejich razantnost měla spíše být vidět na moři, než směrem dovnitř Evropy.

2 0
možnosti
Foto

To jsou prematurní závěry co se roznáší např. Českým rozhlasem ... jakmile budou za pár dní nominovaní také ministři tak bude i oficiální vyjádření k pozicím na scéně - jisté je, že technická vláda by byla naprosto ve všem za jedno s EU ... takže zde je šance na opravdové změny. Pojeduna schůzku do Říma.

7 0
možnosti

Přívrženci a fanatici - to je rozdíl!

2 0
možnosti

Stačí si přečíst jejich populistický program a každý kdo umí počítat tak ví, že Itálie rázně vykročila směrem k Řecku!! Další důvod proč nepřijmout EURO!

4 3
možnosti
Foto

Důvod proč nepřijmout euro tu byl vždycky. Itálie se s eurem rapidně propadla ... kdo má euro, ten není na trhu konkurenceschopný.

11 0
možnosti

Já bych nechal Italii, být EU, zkrachovat. At si zavedou svoji mile lira a je pokoj. To dávno měla EU udělat s řeckem. Ty siesta státy je jen přítěž.

3 2
možnosti

Já bych nechal padnout celou eurozónu a vrátil národní měny.

12 0
možnosti
Foto

V Itálii to konečně vypadá to nadějněR^.

9 3
možnosti

Ano nadějně pro pár populistů v duchu hesla po nás potopa.

5 12
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik