Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Vůbec nerozumím tomu, že na lodi nejsou zaměstnanci vyškolení na pacifikaci vzbouřenců. Se dvěma i se šesti by si rozhodně měli snadno poradit jak domluvou, tak zbraněmi

1 0
možnosti
JL

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó navrhne vládě, aby Budapešť zahájila proceduru odchodu z jednání OSN o globálním paktu o migraci. Informovala o tom dnes maďarská tisková agentura MTI. Dohoda podle šéfa diplomacie způsobí další proud migrantů do Evropy a donutí evropské státy k jejich přijímání.

6 0
možnosti
JL

Sledujeme to a je jasné, že Italové budou řvát, aby celá Evropa přijímala uprchlíky. Ale sami si to vyřešit neumí - čímž jsou Italové známí - bordelismem.

9 0
možnosti
PB

..... pokud lze vyhlásit bez schválení OSN bezletovou zónu, pak nevidím problém v teritoriálních vodách Itálie vyhlásit tzv. "bezlodní zónu" !,- ..... jak prosté !!!

1 0
možnosti
DR

A už to jede znovu. Další loď u Malty /dokonce 450 lidí/ a nesmyslné hádky s Itálií kdo ji přijme nebo nepřijme.

Dokud nebude dohoda všech těchto států o okamžité deportaci zpět bez jakéhokoli vylodění tak se nic nezmění a pojede to stále jak u kolovrátku. Rv

6 0
možnosti
JR

J36a40n 26R21á55ž

13. 7. 2018 18:16

Nevím, proč se nalodění migrantů u břehů Lybie nazývá záchranou a rovněž nevím, proč se takto "zachránění" nevylodí v nejbližším přístavu, ale vozí se do Itálie.

Zjišťuji, že v souvislosti s tímto procesem je slovo "humanismus" zaklínadlem opravňující protiprávní jednání lidí, kteří jsouc si vědomi své beztrestnosti, ohrožují budoucnost nás všech.

20 0
možnosti
DR

Přesně. Tihle, stejně jako všichni ostatní, se nikdy do Itálie neměli dostat, pakovat zpátky je měli hned na moři.

6 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik