Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Církve si pomalu koledují

o nálepku homosexuálů, pedofilů, násilníků a teroristů.

Ostatně věřit tomu, že existuje nějaký Bůh, či Alláh, je už jistou abnormalitou.

O tom, že na chování a financování církví by měl přísně dohlížet stát, nelze zpochybnit. Církve jsou součástí společnosti a nemohou si dělat, co chtějí.

2 0
možnosti
OP

Trefné, ale toho Salviniho, který má v programu zamořit migranty celou Evropu, bych zase tak neglorifikovala :-)

0 0
možnosti
AL

Úžasně napsáno !!! Úryvek z článku:

---------------------------------------------------

Nikde nejsou slyšet hlasy rozhořčených levičáků a dobromyslitelů.Zato proti Salvinimu jich jsou mraky - zastánci levice, která ve volbách prohrála, rádoby umělci - spisovatelé, zpěváci, herci atd ...

------------------------------

Vystihla jste to naprosto přesně!

A tito lidé mají žijí beze studu (žádný nemají) i zde mezi námi.

Opět zasloužená karma.

Pěkný den.

:-)R^

10 0
možnosti
JS

Ty jo, oni znásilňují i jiní, než muslimové? 8-o To není přece možné!

1 3
možnosti
PS

On někde někdo řekl/napsal že znásilňují jen muslimové? Nebo se z vaší strany jedná o klasickou manipulaci?

PS: Na idnes by měli dát prostor k diskusi výhradně lidem nad 12 let.

11 0
možnosti
Foto

Já mám jednu drobnou poznámku. A nevylučuji že se ve své úvaze mýlím. Mám ale pocit, že slovo pedofil začíná být poměrně hodně často zaměňováno. Pedofil je totiž člověk, jehož láska k dětem je chorobná, jedná se o jakousi zamilovanost a preferenci. Tihle lidé jako kněz o kterém píšete, eventuálně pachatel údajného zneužití dívky v Ostravě, podle mého soudu nejsou pedofilové ale sprostí úchylové, Pokud vím, pedofilem byl snad i Jaroslav Foglar nebo Hans Christian Andersen, kteří ovšem dětem nikdy neublížili. Je to složité a svou poznámku míním jen na okraj, jako reakci na zjednodušení termínu.

0 0
možnosti
Foto

Ano. I mě to, Martine, zaráží. Pachateli sexuálních deliktů na dětech totiž ve velké většině nejsou pedofilové, ale sprostí sexuální agresoři, kteří využívají bezmoci dítěte, které se neumí bránit.

A seznam umělců pedofilů bych doplnil o Lewis Carrol.

https://news.artnet.com/.../was-lewis-carroll-a-pedophile-his-photographs-suggest-so-2...

Jan 30, 2015 - A BBC documentary sheds a new light on the creator of Alice in Wonderland. ... This year marks the 150th anniversary of Lewis Carroll’s masterpiece, the wildly imaginative book Alice’s Adventures in Wonderland (1865). ... Carroll—whose real name was Charles Lutwidge Dodgson—set up ...

0 0
možnosti
Foto

Konečně jedna záporná postava, jež není ani imigrantem ani Romem. Pokrok. M. Salvini bojuje proti mafii ale odmítá poskytnout ochranu svému kritikovi, spisovateli Savianovi, jenž rozkryl vazby Camorry ve své knize (CNN). Opoziční politička říkají, že by se měl zaměřit na boj s mafií namísto boje s těmi, kdo o ní roky píší. Salvini bojuje proti mafii, ale je podporován G. Scopellitim, jenž je podezírán na to, že má vazby na Ndranghetu (Guardian). Zabavuje majetek mafie, aby si mohl zaplavat v jejich bazénech, jak se můžeme dočíst v italském tisku.

2 5
možnosti
Foto

O knězích co jim přeskočilo z mnoha důvodů jsem psala často. Saviano je nechutná osoba, užívající si léta ochranu v bytečku v New Yorku ... a odtamtud káže přijímat všechny nelegály v Itálii ... není to v kompetenci Salviniho aby on sám rozhodl zda je nutno v ochraně pokračovat či ne. Na to jsou bezpečnostní technici... veškerý zabavený majetek mafie se vrací do služeb občanům ... mafiána jistě naštvalo ještě víc, když si tam provokativně zaplaval :)

17 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik