Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Iniciativní soudruzi byli už za bývalého režimu. Kdo ale využívá tehdejší slovník, dokonce vytváří nová slova bez toho, aby znal a chápa jejich význam, musí mít značný bordel v hlavě. Myslím, že i pan Fojtík, svého času, nevytvářel takové slátaniny a to byl teda borec!

Vůbec mi nevadí, že tato "reportérka" tady tvoří takovéto bordelnesmysly, ale vadí mi, že její anonymní karma ji vynese mezi VIP blogery. Přitom tady rozsévá primitivní nenávist a hloupost.

Použil jsem dvakrát sprosté slovo, to stejné, které autorka napsala přímo v nadpisu, tudíž si myslím, že jste si mne všiml pane Admine. Můžete mi proto vysvětlit, proč je karma anonymní a proč nemůže být antikarma? To opravdu stojíte o takovéto blogery a není vám trapné když je potom odměňujete?

0 1
možnosti
Foto

Každá generace během dospívání protestují nějakým způsobem proti zavedeným pořádkům. Ta naše měla big beat, vlasy na "máničku, rádio "Laxenberk", kalhoty do zvonu. Každá nová generace by ráda změnu. Pokud se ta změna odehrává v hranicích země, tak mnohdy není na škodu. Dnešní generace by však chtěla udělat z Evropy severní Afriku a to je zlé.

2 0
možnosti

Jak tam vůbec můžete žít, nebylo by to lepší třeba v Rusku? Tam je to v pohodě!

2 0
možnosti

Diky za informaci, kterou se z ceskych "demokratickych" a "svobodnych" prodejnych mainstreamovych medii NIKDY NEDOZVIME. R^ R^

11 0
možnosti
Foto

Naočkovali, lajdáci, ulejváci no jo, starej dobrej Jakeš.

2 2
možnosti

J10i60r73i 42V15r83a74b17e32c

13. 10. 2018 8:03

EU může jen doufat, že ta banda diletantů v Italil brzo končí. S penězi a ekonomikou neumí vůbec zacházet.

4 2
možnosti

R^Děkujeme za správy z Itálie, na ČT se je nedozvíme:-):-)

18 0
možnosti

R^R^R^ Dík za info; vedle nezpochybnitelné skutečnosti, že je taková akce někým organizovaná, zůstává nezodpovězená otázka - proč ostatní mlčí???

19 0
možnosti
Foto

Musí být i někým placená, ani zadarmo tyhle smažky nic nedělají. Celkově je to hodně smutné, k čemu se dají mladí strhnout.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS