Pákistánští migranti v Itálii: pokus znásilnění 6letého chlapce a vražda ze cti

14. 05. 2018 10:36:47
Horor v italském přijímacím středisku v Como. Pákistánci se pokoušeli znásilnit šestiletého chlapce. Italo-pákistánka o které jsem již psala byla opravdu zavražděna otcem ... Z pitevních testů vyplývá, že krční kosti byly zlomené.

Itálie: Pákistánci se pokoušeli znásilnit 6letého chlapce

Jeden z Pákistánců byl zatčen, zatímco pět dalších bylo pouze oddáleno z tohoto přijímacího střediska; jen zásah pracovníka, který slyšel výkřiky, zachránil dítě před skupinovým násilím

Začátkem tohoto měsíce byl Pákistáncem v přijímacím středisku v ulici - via Regina v severoitalském městě Como napaden 6 letý chlapec. Pokoušel se ho znásilnit.

Z prvních informací se zdá, že dítě, které se samo procházelo v přijímacím centru, vstoupilo náhodně do jednoho z kontejnerů, kde jsou ubytováni migranti. V tu chvíli tam bylo přítomno šest dospělých mužů, všichni původem z Pákistánu.

Naštěstí výkřiky a pláč chlapce zaslechli pracovníci přijímacího střediska, kteří byli schopni zasáhnout a zachránili ho před ohavným sexuálním zneužitím těchto bestií.

Jeden Pákistánec byl zatčen, zatímco jeho pět krajanů bylo posláno pryč ze střediska, kde si do té doby užívali pohostinnosti.

http://www.corrieredicomo.it/violenza-su-minore-al-centro-accoglienza/

To není jediný případ Pákistánců, který se v poslední době dostal do italských médií na který reagovali i různí političtí představitelé.

SANA CHEEMA - vražda ze cti

Pákistánská média: „Otec se přiznal“. Dívka žila v Itálii v Brescii a zemřela ve své zemi původu za podezření, že na ní byla spáchána vražda ze cti.

Sana Cheema, 25letá italsko-pákistánská žena, která zemřela v Pákistánu v polovině dubna, byla pohřbena ve velkém spěchu rodinou a za podezřelých okolností 18. dubna.

Odkaz na článek o tomto případě před pitvou: https://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=659737

Výsledky pitvy prováděla Punjabská forenzní laboratoř po exhumaci těla. Z testů vyplývá, že "krční kosti byly zlomené", což naznačuje smrt uškrcením. Po výsledku pitvy Furqan Shahzad, důstojník místní policie, řekl agentuře Ansa, že policie znovu otevřela vyšetřování. Kromě otce a bratra, kteří riskují trest smrti, je vyšetřován i strýc dívky. Podle pákistánských sdělovacích prostředků se otec přiznal.

Přátelé dívky tvrdí, že to byla vražda ze cti, protože odmítla přikázanou, otcem domluvenou svatbu s příbuzným. Otec dívky, Ghulam Mustafa, bratr Adnan Mustafa a strýc Mazhar Iqbal jsou několik týdnů zatčeni. Dokonce i pákistánská policie se domnívá, že je otec odpovědný za vraždu své dcery, která si odmítla vzít příbuzného. Vražda ze cti : z toho důvodu nastalo otcovo rozhodnutí zabít dceru den před jejím návratem do Brescie.

Jabran Fazal, prezident kulturního sdružení Pak Brescia odsoudil tento čin a prohlásil, že komunita v Brescii je zdrcena a v šoku a jakmile dostal výsledky pitvy z Pákistánu, tak je zveřejnil na Fb a informoval veřejnost.

V italském městě Brescia a okolí už žije 12000 Pákistánců ... Přibližně 80% z nich stále ještě uzavírá rodinou domluvené sňatky.

http://milano.repubblica.it/cronaca/2018/05/09/news/morta_pakistan_sana_cheema_autopsia_strangolata-195890438/

Autor: Monika Pilloni | pondělí 14.5.2018 10:36 | karma článku: 42.16 | přečteno: 4531x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 13.68 | Přečteno: 193 |

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 11.78 | Přečteno: 159 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 18.65 | Přečteno: 271 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 22.54 | Přečteno: 340 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.83 | Přečteno: 467 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...